Térségi Fórum: a Közel-Keleti Térség országai

2022.02.07

A DJP Térségi Fórum programsorozat 2022-ben is folytatódik. A rendezvénysorozat célja, hogy havi, vagy havonta többszöri rendszereséggel szervezett online esemény keretében bemutassunk egy-egy térséget.

A webinárium sorozat célcsoportja a Digitális Exportfejlesztési Tudásközpont (DET) HYPER rendszerében regisztrált partner vállalkozások, akik az adott térség iránt érdeklődést mutatnak.

A tavalyi évben a DJP – Digitális Exportfejlesztési Tudásközpont által szervezett online események alkalmával több mint 50 külpiaci előadást hallhattak az érdeklődők.


Az idei első élő online export-fejlesztési eseményünk a Közel-Keleti térség országai II. Térségi Fórum 2022. február 03-án került megrendezésre.


Az online fórum témája: a Közel-Keleti országok piaci környezete és a régió üzleti lehetőségei. Az érdeklődő DJP-HYPER Program partnervállalkozások képviselői a rendezvény alkalmával a térség országaiban tevékenykedő külgazdasági attasé munkatársaktól mélyebb ismereteket szerezhettek az Egyesült Arab Emírségek és Katar üzleti sajátosságairól. Az EXIM Bank szakértője pedig hasznos ismereteket osztott meg export finanszírozás témában. A rendezvényen 13 DJP – HYPER Program partnervállalkozás képviselője vett részt. A fórum résztvevői megismerkedhettek az országok üzleti környezetével, különös tekintettel az IKT szektort és a digitalizációs projekteket érintő lehetőségekkel kapcsolatban.
 

A DJP – Térségi Fórum – Közel-Keleti térség országai II. című online fórumon előadott Márton László, az Egyesült Arab Emírségek külgazdasági attaséja, Herold Viktor, Katar külgazdasági attaséja, illetve Kabai Éva, az EXIM Bank szenior nemzetközi ügyfélkapcsolati menedzsere.

Az előző rendezvényekről készült DJP hírek itt találhatók:

https://digitalisjoletprogram.hu/hu/hirek/elkezdodott-a-djp-tersegi-forum-programsorozata

https://digitalisjoletprogram.hu/hu/hirek/masodik-allomasahoz-erkezett-a-djp-tersegi-forum-programsorozat

https://digitalisjoletprogram.hu/hu/hirek/harmadik-allomasahoz-erkezett-a-djp-tersegi-forum-programsorozat

https://digitalisjoletprogram.hu/hu/hirek/ujabb-oroszorszagi-terseg-es-fak-orszagok-bemutatasaval-folytatodott-djp-tersegi-forum-programsorozata

https://digitalisjoletprogram.hu/hu/hirek/kozep-es-latin-amerikai-orszagok-bemutatasaval-folytatodott-djp-tersegi-forum-programsorozata

https://digitalisjoletprogram.hu/hu/hirek/ujabb-kozep-es-latin-amerikai-orszagok-bemutatasaval-folytatodott-a-djp-tersegi-forum-programsorozat

https://digitalisjoletprogram.hu/hu/hirek/a-visegradi-orszagok-uzleti-kornyezetenek-bemutatasaval-folytatodott-a-djp-tersegi-forum-programsorozat

https://digitalisjoletprogram.hu/hu/hirek/bemutatkoztak-a-nyugat-balkani-terseg-orszagai

https://digitalisjoletprogram.hu/hu/hirek/djp-det-tersegi-forum-kozel-keleti-terseg-orszagai-i

Digitális Jólét Nonprofit Kft.