Bemutatkoztak a Nyugat Balkáni Térség országai

2021.11.17

A DJP Térségi Fórum programsorozat célja, hogy havi, vagy havonta többszöri rendszereséggel szervezett, online esemény keretében bemutasson egy-egy térséget. A webinárium sorozat célcsoportja a Digitális Exportfejlesztési Tudásközpont (DET) HYPER rendszerében regisztrált partner vállalkozások, amelyek az adott térség iránt érdeklődést mutatnak.


Tizedik élő online export-fejlesztési eseményünk a Nyugat-Balkáni térség országai I. Térségi Fórum 2021. november 11-én került megrendezésre.
 

Az online fórum témája a Nyugat-Balkáni országok piaci környezete és a régió üzleti lehetőségei voltak. Az érdeklődő DJP-HYPER Program partnervállalkozások képviselői a rendezvény alkalmával a térség országaiban tevékenykedő külgazdasági attasé munkatársaktól mélyebb ismereteket szerezhettek Bosznia-Hercegovina és Koszovó üzleti sajátosságairól. Az EXIM Bank szakértői pedig az exportfinanszírozási lehetőségekről tartottak előadást. A rendezvényen 10 DJP – HYPER Program partnervállalkozás képviselője vett részt. A fórum résztvevői megismerkedhettek és hasznos információt szerezhettek az országok üzleti környezetéről, különös tekintettel az IKT szektort és a digitalizációs projekteket érintő lehetőségekkel kapcsolatban.
 

A DJP Térségi Fórum online eseménysorozat november 17-én folytatódik, a Nyugat-Balkáni régió további országainak bemutatásával.

 

 

 

 

Digitális Jólét Nonprofit Kft.