Újabb közép- és latin-amerikai országok bemutatásával folytatódott a DJP Térségi Fórum programsorozat

2021.06.18

A Digitális Exportfejlesztési Tudásközpont (DET) rendezvényén folytatódott a közép- és latin-amerikai országok üzleti sajátosságainak bemutatása az érdeklődő cégek számára. Az idei hatodik fórumot június 17-én tartották öt előadó közreműködésével.


A webinárium célcsoportja a DET HYPER rendszerében regisztrált partnervállalkozások, amelyek az adott térség iránt érdeklődést mutatnak. A rendezvényen részt vevő vállalatok ezúttal Ecuador, Peru és Kolumbia üzleti sajátosságairól szerezhettek mélyebb ismereteket a térség országaiban tevékenykedő külgazdasági attasé munkatársaknak köszönhetően, mellettük pedig az EXIM Bank szakértői adtak tájékoztatást a finanszírozás lehetőségeiről.


Az online eseményen Ecuadorról Dietrich Balázs, Peruról Székely Edit, Kolumbiáról pedig Hajdú Lilla külgazdasági attasék tartottak előadást. A finanszírozás lehetőségeit az EXIM Bank két képviselője, Kocka Balázs szenior nemzetközi ügyfélkapcsolati menedzser és Lóska Csaba nemzetközi kapcsolatok menedzsere részletezték.


A DJP Térségi Fórum online eseménysorozat szeptemberben folytatódik. A tervek szerint Skandinávia és a Balti országok, a Nyugat-Balkáni térség, a V4 országok és a Közel-Keleti országok bemutatásával.

Digitális Jólét Nonprofit Kft.