Felelős Foglalkoztatói minősítést kapott a Digitális Jólét Nonprofit Kft.

2021.04.28

Társaságunk a 2021. évi Felelős Foglalkoztatóvá válás minősítési folyamatában elnyerte a Felelős Foglalkoztató Bronz minősítési fokozatát.


Az OFA Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság 2016 óta hirdeti meg „Az Év Felelős Foglalkoztatója” pályázatát és 2021. évtől bevezette a „Felelős Foglalkoztató Minősítési Rendszert”, mely egy szakmailag megalapozott, objektív szempontrendszer alapján osztályozza a felelős foglalkoztató tevékenységeit és a HR stratégiáját.


Az idei évtől kizárólag minősített szervezetek pályázhatnak „Az Év Felelős Foglalkoztatója” díjra, ezért a pályázhatóság érdekében a Digitális Jólét Nonprofit Kft. végig ment a minősítési folyamaton és eleget tett a minősítés feltételeinek. Ezzel Társaságunk 2021-re vonatkozóan megszerezte a „Felelős Foglalkoztató” Bronz minősítési fokozatát. A minősítés egyértelmű visszajelzés arra, hogy Társaságunk értékként kezeli a munkatársait, elkötelezett a felelős foglalkoztatás mellett és a munkavállalók jóllétét szolgáló HR működés messze túlmutat a törvényi előírásokon.

Digitális Jólét Nonprofit Kft.