Digitális Jólét Pénzügyi Védjegy

A Magyarország Kormánya által létrehozott Digitális Jólét Program felismerte, hogy a digitális pénzügyi szolgáltatások mind az ágazati digitalizációhoz, mind pedig a digitális kompetenciafejlesztéshez hozzájárulnak, így kezdeményezte egy Digitális Jólét Pénzügyi Védjegy pályázati rendszer kidolgozását, amely egyszerre jelent minőségi garanciát a ma még bizalmatlan felhasználók számára, ösztönzi a ma még távol maradókat a digitális szolgáltatások igénybe vételére, illetve a pénzügyi szolgáltatókat a digitális (és akár fintech) megoldások és az ügyfélélmény fejlesztésére.

A Digitális Jólét Nonprofit Kft. pályázatot hirdet hitelintézetek és biztosítók részére a Digitális Jólét Pénzügyi Védjegy használatának elnyeréséért. A pozitív elbírálásban részesülő pályázatokban szereplő szolgáltatások viselhetik a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala által bejegyzett védjegyet.

A pályázati feltételeket a honlapon található pályázati tájékoztató és védjegyszabályzat tartalmazza.

Pályázati dokumentáció biztosítók részére: 

Pályázati dokumentáció hitelintézetek számára: A felöltött dokumentumokért a weboldal üzemeltetője felelősséget nem vállal.Hitelintézetek
Kiemelkedő digitális hitelintézet
DJP partner

Biztosítók
Kiemelkedő digitális biztosító
DJP partner