Okosóvoda Program

A Digitális Jólét Program keretében a magyarországi óvodák számára új pályázati lehetőséget kínáltunk, ingyenesen igénybe vehető honlapszolgáltatásra. Az Okosóvoda Start Programban 100 óvoda egységes szolgáltatásként, kész arculati elemeket tartalmazó modulokból a saját igényeinek megfelelően alakíthatta ki honlapját.

A digitalizáció számtalan lehetőséget kínál az óvodák számára is és az ingyenes honlapszolgáltatással lehetőség nyílt többek között:

  • Hatékonyabb kommunikációra az intézménybe járó gyermekek szüleivel, hozzátartozóival és az óvodaválasztás előtt álló családokkal.
  • A mindennapi óvodai élettel kapcsolatos információk gyorsabb és hatékonyabb megosztására. Például óvodai események időpontja, legfrissebb hírek, ünnepségekről készült beszámolók.
  • Olyan tartalmak megosztására, amelyek fontosak lehetnek a gyermekek nevelésével kapcsolatban: egészséges életmód, tudatos és értékteremtő internethasználat, gyermekvédelem és biztonság, szankcióalkalmazás és segítségnyújtás, hagyományőrzés.

Pályázni 2018. június 30-ig lehetett. A nyertes óvodák a honlapjuk kialakítására és üzemeltetésére egy kijelölt munkatársuk számára ingyenes felkészítést, valamint 1500 MB tárhelyet, 1 db .hu domain nevet és 3 db e-mail címet kaptak, ingyenesen.  A honlapon Magyarország Digitális Gyermekvédelmi Stratégiájával (DGYS) kapcsolatos szakmai információk automatikusan megjelennek.


Az Okosóvoda honlapok