Digital Public Administration Summit (DPAS) 1st Workshop online konferencia

2020.12.02

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium, a Belügyminisztérium, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem és a Digitális Jólét Program hagyományteremtő céllal rendezi meg nemzetközi közigazgatás-fejlesztési konferenciáját, az Digital Public Administration Summit 1st Workshop-ot.


Először Magyarországon rendeznek olyan konferenciát, amely dedikáltan a digitális közigazgatás, a digitális államkormányzás témájával foglalkozik. A konferencia célja a hazai és nemzetközi innovatív megoldások, valamint a közigazgatást érintő digitalizációs lehetőségek, trendek és jó gyakorlatok bemutatása mellett az állami szektor és a vállalati szféra együttműködésének segítése, minden olyan digitalizációs terület megjelenítésével (mesterséges intelligencia, kiberbiztonság, adatalapú közigazgatás, adatvezért egészségügyi ellátás, hálózatkutatás), amely a közigazgatást, az állam és az önkormányzatok működését is érinti.



A december 3-án 10 órakor kezdődő konferencián előadást tart többek között Prof. Dr. Palkovics László innovációs és technológiai miniszter, dr. Lovászy László kormányzati stratégiai kutatásokkal kapcsolatos feladatok ellátásáért felelős miniszteri biztos, dr. Koltay András, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem rektora és dr. Gál András Levente, a Digitális Jólét Program (DJP), illetve a Nemzeti Adatvagyon Ügynökség (NAVÜ) szakmai vezetője. A rendezvényen felszólal több neves nemzetközi szakember is, köztük Dr. Jonathan Reichental, az O’Reilly Media informatikai igazgatója és Philippe Fournand, a Blue-sight Conseil vezérigazgatója is.


A részvétel regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a konferencia honlapján lehet: https://dpas.eventcloud.hu/registration/


A konferencia részletes programja itt elérhető.

Digitális Jólét Nonprofit Kft.