Megjelent a legújabb Fintech Szalon Körkapcsolás

2020.07.14

A Digitális Jólét Programban (DJP) megvalósuló Fintech Szalon pótlásának érdekében a Digitális Jólét Nonprofit Kft. szakértői hazai, közismert fintech cégek vezetőit kérték fel arra, hogy foglalják össze a Covid19 járványhelyzet rendkívüli időszakában szerzett, digitalizációt érintő tapasztalataikat, a közeljövőre vonatkozó várakozásaikat, valamint azokat az általuk érzékelt digitalizációs eredményeket és új módszereket, amelyek az elmúlt hónapokban a szakterületen megszilárdulva hosszú távon formálják át eddigi világunkat a fintech terén is.


A Fintech Szalon Körkapcsolás harmadik epizódjában megszólaló cégvezetők fókuszba helyezték a privacy és a bizalom szempontjait, a felerősödött kockázat-tudatosságot, amely a technológiák biztonságosságán kívül a humán erőforrások elérhetőségét is érinti.



Az üzleti szektorban az alacsony kockázatvállalási hajlandóság a finanszírozás lehetőségeit jelentősen szűkítette, a likviditás fenntartása kritikus kérdéssé vált.


A fintech cégek ebben a helyzetben a digitalizáció által felgyorsíthatják a pénzügyi folyamatokat, biztosíthatják a készpénzmentes tranzakciókat, valamint olyan KKV-kat is becsatornázhatnak a finanszírozási lehetőségekbe, akik rugalmas és személyközpontú pénzügyi partnereket keresnek.

Digitális Jólét Nonprofit Kft.