Meghosszabbították az Év Digitális Faluja díj pályázat benyújtási határidejét!

2022.09.21

A tavalyi nagysikerű pályázat és az idei nagy érdeklődésre való tekintettel a Neumann János Nonprofit Kft. 2022. szeptember 30-ig meghosszabbítja a kistelepülések digitális innovációit és fenntartható megoldásait díjazó pályázat benyújtásának határidejét. A nyertes települések idén is értékes nyereményekben részesülnek.


Az Év Digitális Faluja címre minden évben négy kategóriában lehet jelentkezni, ezek az Innovatív települési környezet, a Fenntartható épített és természeti környezet, az Innovatív társadalmi és közösségi jólét, valamint az Innovatív gazdasági ökoszisztéma kategóriák. A települések egyszerre több kategóriában és akár már egy, a pályázat példatárában szereplő vagy hasonlóan megvalósult fejlesztéssel is pályázhatnak az Év Digitális Faluja díjra.


„A díjra azok az ötezer főnél kevesebb lakosú, digitális innovációkat és fenntartható megoldásokat alkalmazó magyarországi és külhoni települések önkormányzatai pályázhatnak, akik a tárgyévet megelőző két évben nem részesültek a kitüntetésben” – mondta el Balla Attila, a pályázat alapítója, a bíráló bizottság fővédnöke.


A részletes pályázati kiírást megtekinteni, valamint a pályázatra jelentkezni az alábbi linkre kattintva lehet: digitalisfalu.hu/ev-digitalis-faluja-dij

Digitális Jólét Nonprofit Kft.