Digitális Exportfejlesztési Tudásközpont - Észak-Amerika II.

2022.10.15

A Térségi Fórum online eseménysorozat célja, hogy havi, vagy havonta többszöri rendszereséggel egy online esemény keretében bemutasson egy-egy térséget elsősorban a gazdasági, illetve az export szegmensekre fókuszálva. A webinárium sorozat célcsoportja azok a Digitális Exportfejlesztési Tudásközpont (DET) HYPER rendszerében regisztrált partner vállalkozások, akik az adott térség iránt érdeklődést mutatnak.


Az idei nyolcadik élő online export-fejlesztési eseményünk, 2022. október 12-én került megrendezésre, mely alkalmával folytattuk az észak-amerikai térségről szóló előadásokat.


Az online fórum témája Észak-Amerika piaci környezete, digitalizációs sajátosságai és üzleti lehetőségei voltak. Az érdeklődő HYPER Program partnervállalkozások képviselői a rendezvény alkalmával a különböző állományhelyen tevékenykedő külgazdasági attasé munkatársaktól mélyebb ismereteket szerezhettek a térségek üzleti környezetéről, valamint az IKT szektort és a digitalizációs projekteket érintő lehetőségekről.


A rendezvényen 5 előadás hallhattak az érdeklődők, és összesen 32 HYPER Program partnervállalkozás képviselője vett részt az eseményen.

 

Térségi Fórum – Észak-Amerika II. program:

2022. október 12. szerda 15:00 CET

Kanada – Torontó – Igaz Máté, külgazdasági attasé

USA – New York – Dr. Gór-Nagy Miklós és Bakó János, külgazdasági attasék

USA – Miami - Kubatov Anikó, külgazdasági attasé

USA – Los Angeles – Dorogi Éva, külgazdasági attasé

USA – Houston – Földi Sándor, külgazdasági attasé

Digitális Jólét Nonprofit Kft.