Még lehet jelentkezi a DJP Fintech Design Versenyére!

2021.05.20

Három kategóriában várjuk a pályaműveket május 31-ig, előzetes jelentkezés nélkül is. A pályázók, szakmai partnereink jóvoltából, nagyértékű mobiltelefont, táblagépet, és EFOTT hetijegyeket nyerhetnek.


Az online sajtó és az egyetemi belső hálózatok, hallgatói hírportálok is széles körben adtak hírt a DJP fintech design versenyéről, így minden meghirdetett kategóriában érkeztek a versenyzői regisztrációk.


Új szakmai partnerként hitelintézetek csatlakoztak a versenyhez, a GRÁNIT Bank service design/UX design kategória nyertesének ajánlott fel egy 100 ezer Ft értékű okostelefont, a Raiffeisen Bank pedig a digitális termékdesign kategória nyertesét jutalmazza majd egy 100 ezer Ft értékű táblagéppel. Újdonság, hogy a GRÁNIT Bank a digitális termékdesign kategórián belül különdíjként Platinum kártyás számlát ajánlott fel azoknak a versenyzőknek, akik a fenntarthatóság és újrahasznosítás jegyében terveznek „zöld” bankkártyadesign-t. A DJP emellett a nyertesek számára EFOTT Fesztivál hetijegyeket ajánl fel.

Tekintettel a módosításokra és a folyamatos érdeklődésre, a továbbiakban előzetes regisztráció nélkül is elfogadjuk a pályaművek benyújtását a palyazat@djnkft.hu címen! 


A pályázatok beérkezésének határideje május 31., a versenyzők eddig az időpontig szakmai konzultációt kérhetnek a DJP-től, amely a szakmai partnerek bevonásával valósul meg, erre vonatkozó kérés a fenti email címre küldhető.


A módosított versenyszabályzat itt érhető el.

Digitális Jólét Nonprofit Kft.