Térségi Fórum online eseménysorozat 2022 - Észak-Amerika I.

2022.09.29

A Térségi Fórum online eseménysorozat célja, hogy havi, vagy havonta többszöri rendszereséggel egy online esemény keretében bemutasson egy-egy térséget elsősorban a gazdasági, illetve az export szegmensekre fókuszálva. A webinárium sorozat célcsoportja azok a Digitális Exportfejlesztési Tudásközpont (DET) HYPER rendszerében regisztrált partner vállalkozások, akik az adott térség iránt érdeklődést mutatnak.


A nyári szünet után újból jelentkeztünk az online esemény következő részével. Az idei hetedik élő online export-fejlesztési eseményünk 2022. szeptember 22-én került megrendezésre, mely alkalmával Észak-Amerika különböző térségeiről hallhattak előadásokat az érdeklődők.

 
Az online fórum témája Észak-Amerika piaci környezete, digitalizációs sajátosságai és üzleti lehetőségei voltak. Az érdeklődő HYPER Program partnervállalkozások képviselői a rendezvény alkalmával a külgazdasági attasé munkatársaktól és a HEPA Kanadai Partnerirodájának munkatársától mélyebb ismereteket szerezhettek a térség üzleti környezetéről, valamint az IKT szektort és a digitalizációs projekteket érintő lehetőségekről.

A rendezvényen 21 HYPER Program partnervállalkozás képviselője vett részt.
 

Térségi Fórum Észak-Amerika I. Program:


2022. szeptember 22. (csütörtök) 15:00 óra (CET)

15:00 Köszöntő

15.05 Kanada - Ottawa - Horváthné Négyessy Katalin, külgazdasági attasé

15:20 USA - Washington DC – Simon Gábor, külgazdasági attasé és Janzsó Krisztián, külgazdasági attasék

15:35 HEPA Regionális Partneriroda - Torontó, Kanada – Kövesdi Eszter, projekt menedzser

15:50 Kanada - Vancouver - Molnár Mónika, külgazdasági attasé

16:05 Kérdések és válaszok


A Térségi Fórum eseménysorozat következő eseményével október 12-én jelentkezünk, további Észak-Amerikai területek bemutatásával.

Digitális Jólét Nonprofit Kft.