Online regisztrációval segítette a felkészülést a Digitális Jólét Program az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusra

2021.09.17

A Digitális Jólét Program (DJP) is segítette a felkészülést az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusra, 166 DJP Hálózat Ponton összesen 244 alkalommal segítették a DJP mentorok az érdeklődőket a regisztrációban, ezek közül főleg a csoportok regisztrációja volt jellemző.

Több mint nyolcvan év után Magyarország másodszorra adott otthont a sokszínű, valamennyi korosztály lelki és kulturális igényeit kielégítő programsorozatnak, a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusnak (NEK). A szeptember 5-12. között tartott rendezvény programkínálatában szabadtéri szentmisék, koncertek, kiállítások, előadások, tanúságtételek, történelmi városnézés, családi programok, filmfesztivál követték egymást. A katolikus világesemény záró szentmiséjét Ferenc pápa mutatta be a budapesti Hősök terén.

A Digitális Jólét Program (DJP) Hálózat Pontok elsődleges feladata a polgárok ösztönzése az infokommunikációs eszközök használatára, korszerű digitális technológiai eszközök és felkészült szakemberek segítségével.

A közösségi internet-hozzáférési helyek alapvető célja, hogy a Pontok hozzájárulhassanak a digitális alapkészségek fejlesztéséhez, biztosítsák a digitális készségekkel nem rendelkező emberek számára az informatikai eszközöket, az internetelérést és az ehhez szükséges szakértői támogatást.

Digitális Jólét Nonprofit Kft.