Megjelent a Digitális Krónika 18. száma

2020.12.15

Digitális karácsony?; partiszervező cégek átálltak virtuális rendezvények szervezésére; online vásárlás és virtuális tolongás az Egyesült Királyságban; karácsonyi videojáték segíti egy brit jótékonysági szervezet adománygyűjtését a gyermekszegénység leküzdésében; hogyan növelhető a gyermekek digitális biztonsága karácsony idején; mobiltelefon-adományozás az Egyesült Királyságban; elindult a Kézai Simon Program - megjelent a Digitális Krónika legújabb, 18. száma.


Ezen a héten a KÖRKÉP középpontjában az összeesküvés-elméletek kora áll, vagyis a megtévesztő tartalmak, fake news - álhírek és az ún. deepfake jelensége kerül nagyító alá. A FÓKUSZBAN megtudhatjuk melyek voltak az év legfontosabb, legkreatívabb, jelentős hatásokat gyakorló digitális fejlesztései.


A Digitális Krónika idei utolsó számában bemutatkozik új rovatunk, amelyben az OECD digitalizációs szakirodalmi ajánlójába olvashatunk bele. Természetesen a már megszokott Digitális Európa hírek és Digitális Kisokos rovataink is folytatódnak.


A 7 nap - 7 digitális válasz rovat pedig ismét nemzetközi hírcsokorral mutatja be a digitális világ történéseit. A Digitális Krónika teljes anyaga itt megtekinthető.

Digitális Jólét Nonprofit Kft.