Megjelent a Digitális Krónika 17. száma

2020.12.01

Spanyolország megadóztatná a digitális szórakoztató óriásokat, így a Netlfixet is; Ausztrália útmutatót tett közzé a mesterséges intelligencia alapú rendszerek előítéletességének javítására, az USA-ban bármilyen alakot felvenni képes robotokon dolgoznak; dél-koreai és amerikai kutatók a hőváltozást és az érintést is érzékelő mesterséges bőrt fejlesztettek; Izraelben gondolattal irányítható sportvideójátékot alkottak – ismét megjelent a Digitális Krónika legújabb, 17. száma.


Ezen a héten a FÓKUSZBAN Szlovákia digitális stratégiáját ismerhetjük meg, a KÖRKÉP középpontjában pedig a negyedik ipari forradalom korszakáról, vagyis az Ipar 4.0-ról olvashatunk.

A Digitális Krónika legújabb számában is folytatódnak megszokott rovataink, a Digitális Kisokosban a dolgok internetjéről írunk, míg a Digitális Európa híreiben többek között az európai kórházak számára biztosított 200 fertőtlenítő robotról, illetve a Digitális Jólét Program nemzetközi elismeréséről lehet bővebben tájékozódni.

A 7 nap - 7 digitális válasz rovat pedig ismét nemzetközi hírcsokorral mutatja be a digitális világ történéseit. A Digitális Krónika teljes anyaga itt megtekinthető.

Digitális Jólét Nonprofit Kft.