Már lehet regisztrálni a 2020 FISU WORLD FORUMRA

2020.07.20

A Testnevelési Egyetem (TE) , a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség (MEFS) és szakmai partnerként a Digitális Jólét Program (DJP) szervezésében elindult a 2020 FISU World Forum honlap és ezzel megkezdődött a regisztráció az augusztus 12. és 14. között a Testnevelési Egyetemen tartandó digitális világeseményre. A digitális fórum iránt érdeklődők a honlapon található felületen már regisztrálhatnak. 


Mint ismert, a világjárvány miatt elmarad az augusztus közepére tervezett XV. FISU World Forum, amelynek a Testnevelési Egyetem (TE) adott volna otthont. A szervezők azonban a Nemzetközi Egyetemi Sportszövetséggel (FISU) egyetértésben úgy döntöttek, hogy az online térben tartják meg az így történelmi eseményt. Fennállása során egyik szervezet sem rendezett még ilyen volumenű rendezvényt digitális formában.

A fórum szempontjából jelentős mérföldkő, hogy az esemény honlapján július 15. óta lehet regisztrálni az eseményre, amelyre eddig 27 különböző országból jelentkeztek néhány nap alatt, ám ez a szám még vélhetően emelkedik.



Jóllehet az előadók listája még nem végleges, az esemény programja igen. Ami a regisztrációt illeti, a digitális fórum iránt érdeklődők a honlapon található felületen tehetik meg, ám fontos információ, hogy kizárólag a nemzeti egyetemi sportszövetségeken keresztül. A MEFS arra kéri a magyar érdeklődőket, hogy Ancic-Valkai Ágnesnél, a szövetség nemzetközi kapcsolatok igazgatójánál jelezzék regisztrációs szándékukat az alábbi e-mail címen: Ancic-Valkai Ágnes

A regisztráció menete:

  1. Először küldjön egy e-mailt Ancic-Valkai Ágnesnek és jelezze regisztrációs szándékát.
  2. Ezt követően kap egy regisztrációs kódot.
  3. Írja be ezt a kódot a regisztrációs felületre, majd töltse ki az adatlapot!
  4. Ezzel regisztrált az eseményre.

A szervezők, várják a magyar érdeklődőket – mind az egyetemi sportvezetésből, mind a sport iránt érdeklődő hallgatók részéről – erre a különleges és ingyenes Hallgatói Világfórumra, amelyen interaktív módon vehetnek részt. Tehetik majd mindezt egy olyan felületen, amely a DJP munkatársainak jelentős segítségével valósul meg és - az első nemzetközi visszajelzések alapján igen látványos lesz. 

Digitális Jólét Nonprofit Kft.