Kiemelkedő digitális hitelintézet védjegyet kapott a GRÁNIT Bank

2021.06.03

A GRÁNIT Bank is elnyerte a kiemelkedő digitális hitelintézet védjegyet - jelentette be Jobbágy László, a Digitális Jólét Nonprofit Kft. (DJ Nkft.) ügyvezetője a GRÁNIT Bank online sajtótájékoztatóján. Az ügyvezető a Bank kiemelkedő digitális szolgáltatásai közé sorolta a VideóBankot, a szelfis azonosítással való lakossági számlanyitást és azt, hogy a Bank mobilalkalmazásában elérhető az Azonnali Fizetési Rendszer összes kényelmi szolgáltatása.


Megkapta a GRÁNIT Bank a tavaly novemberben elindult Digitális Jólét Pénzügyi Védjegy „kiemelkedő digitális hitelintézet” védjegyét, jelentette be Jobbágy László, a DJ Nkft. ügyvezetője a Bank keddi sajtótájékoztatóján. A védjegyet a korszerű és kimagasló minőségű digitális szolgáltatásokat nyújtó hitelintézetek kaphatják meg, ilyen szolgáltatások közé sorolta az ügyvezető a GRÁNIT Banknál a VideóBankot, a szelfis számlanyitást, az Azonnali Fizetési Rendszer összes kényelmi szolgáltatásának biztosítását, kezdve a fizetési kérelemtől a QR-kódos fizetésen át, a másodlagos azonosítók rögzítéséig, valamint a banki mobilalkalmazásba integrált személyes pénzügyi menedzsert. „A védjegy egyik fő célja a fogyasztói bizalom növelése a digitális pénzügyi szolgáltatások iránt, a GRÁNIT Bank innovatív, sok esetben az országban elsőként bevezetett megoldásai támogatják ezt a törekvésünket” – mondta Jobbágy László.


A pénzintézet története legsikeresebb évét zárhatta 2020-ban, és az idei év is kiemelkedően kezdődött a számukra, hiszen amellett, hogy továbbra is a szektorátlag feletti ütemben növekszenek, a GRÁNIT Bankot az elmúlt időszakban elért kiváló teljesítménye alapján a kiemelkedő márkák közé választották Magyarországon, így egy éven át használhatja a Superbrands 2021 védjegyet. Emellett az innovációs ütem sem hagyott alább, idén a hitelezési folyamatok digitalizálása van a fókuszban – hangsúlyozta Hegedüs Éva, a bank elnök-vezérigazgatója, aki példaként kiemelte a babaváró kölcsön esetében 100 százalékosan elektronikus csatornára terelt hiteligénylést és a VideóBankban való szerződéskötést, valamint a piaci jelzáloghitel 5 perces online előbírálatát és a digitális ügyfélfiókban benyújtható hitelkérelmet is.

Digitális Jólét Nonprofit Kft.