Fintech Szalon Körkapcsolás: Mi történt a világjárvány időszakában és mi várható?

2020.06.05

A fintech vállalatok globálisan fókuszba kerültek a koronavírus hatására kialakult új fogyasztói elvárások, a digitalizáció iránt rohamosan növekedő érdeklődés eredményeként, a digitális transzformáció a pénzügyi szolgáltatások területén is jelentős lendületet kapott. 

 

A pozitív hatás azonban korántsem általános és arányos, számos startup került bajba az elapadó befektetői források miatt, vagy vesztette el hirtelen ügyfelei jelentős részét.


 

A DJP februárban valósította meg első Fintech Szalon programját, azonban a veszélyhelyzet időszakára felfüggesztette a Fintech Szalon rendezvénysorozatot.

 

Annak érdekében, hogy mégis megismerjük ezen időszak hatását a hazai fintech szektorra, teret adunk a fintech cégeknek és szakmailag érintett szervezeteknek, hogy a digitális nyilvánosság eszközével elmondhassák tapasztalataikat, üzeneteiket a járvány tanulságairól, a közeljövőre vonatkozó várakozásaikról.

 

A Fintech Szalon Körkapcsolás keretében felkértük képviselőiket, hogy rövid videókban mondják el, milyen tapasztalatokat szereztek a járvány időszakában, és a közeljövőre nézve mit üzennek a szektor szereplőinek.

 

A megszólalók videóit hetente tesszük közzé a DJP Youtube csatornáján.

Digitális Jólét Nonprofit Kft.