Felelős foglalkoztató címmel ismerték el a Digitális Jólét Nonprofit Kft. munkáltatói tevékenységét

2021.11.25

A Digitális Jólét Nonprofit Kft. 2021. november 23-án elismerő oklevelet vehetett át az OFA Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. által meghirdetett, „Az Év Felelős Foglalkoztatója” pályázaton a 2021. évi Közszféra szervezetei kategóriában elért 3. helyezéséért.


Az OFA Nonprofit Kft. 2016. óta keresi az ország azon munkáltatóit, akik az emberi erőforrást vállalatuk legfontosabb értékeként kezelik, ezért megtartásuk, fejlesztésük és jóllétük érdekében erőfeszítéseket is tesznek. Az elismeréseket öt kategóriában osztották ki, emellett a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara különdíja a képzés-szakképzés területén legkiemelkedőbb pályázatot jutalmazta.


2021-től kizárólag minősített szervezetek pályázhattak „Az Év Felelős Foglalkoztatója” díjra, ezért a Digitális Jólét Nonprofit Kft. már idén tavasszal jelentkezett előminősítésre, amelynek sikeresen meg is felelt és a bronz fokozatot elnyerte.


2020-ban Családbarát munkahely címet is elnyerő Digitális Jólét Nonprofit Kft. munkáltatói stratégiájának kiemelt célja a munkavállalók elkötelezettségének és elégedettségének növelése, valamint szakmai fejlődés és hosszútávú karrierlehetőség biztosítása. A Digitális Jólét Nonprofit Kft. értékként kezeli a munkatársait, elkötelezett a felelős foglalkoztatás mellett, és a munkavállalók jóllétét szolgáló HR működésnek keretet ad a 2021. évi HR és Felelős Foglalkoztatási Stratégia, ami messze túlmutat a törvényi előírásokon.


A 2021. november 23-ai „Az Év Felelős Foglalkoztatója” díjátadón prof. Dr. Palkovics László, innovációs és technológiai miniszter úgy nyilatkozott, hogy a díjakkal a minőségi munkahelyek megteremtésében élenjáró, a családbarát hozzáállást, a fejlődési, előrelépési lehetőségek biztosítását vagy az egészségmegőrzést a mindennapi gyakorlatban tudatosan és következetesen érvényesítő vállalatokat és szervezeteket ismerik el. Hozzátette: a munkaadókra abban is számítanak, hogy a legfontosabb értékükként kezelt munkaerő megtartása, fejlesztése, és jólléte érdekében erőfeszítéseket tegyenek.

Digitális Jólét Nonprofit Kft.