A DJN Kft. családbarát munkahely

2020.06.10

A Digitális Jólét Nonprofit Kft. (DJN Kft.) a sikeres auditálást követően 2020. májusában elnyerte a Családbarát Hely tanúsító védjegy Bronz fokozatát.


A Családbarát Hely olyan szervezet, amely a munkáltató és a munkavállaló, valamint a szolgáltató és a szolgáltatást igénybe vevő szempontjainak kölcsönös figyelembevételével támogatja a családon belüli szerepek betöltését, figyelembe veszi a családok élethelyzetének változásait, csökkentve ezzel a szervezet elvárásainak és a családi környezet igényeinek összeütközéseiből fakadó konfliktusokat.


A DJN Kft. pályázatának része volt többek között a részmunkaidős foglalkoztatás, a távmunkavégzés, az egészségügyi szűrővizsgálatok, valamint a sportolási lehetőségek biztosítása a munkatársak számára. A szervezet célja a jövőben az Ezüst fokozat megszerzése, amelynek alapfeltétele egy éven át a Bronz fokozatú minősítés, illetve további családbarát intézkedések bevezetése.


A Családbarát Hely Tanúsító Védjegy minősítési lehetőség a pályázó munkahelyek és szolgáltató helyek számára, amelynek elnyerésével a tanúsítvány birtokosa hiteles és minőségi értékelést kap a családbarát működésről. A védjegy megszerzésével a pályázó pozitív értelemben megkülönböztetheti magát versenytársaitól, valamint előnyhöz juthat a minőségi munkavállalók megnyerése terén is.


További információk: https://csalad.hu/csaladbarathely/

Digitális Jólét Nonprofit Kft.