DJP-DET Térségi Fórum – Közel-Keleti Térség országai I.

2021.11.29

A Digitális Jólét Program Térségi Fórum programsorozatának célja, hogy havi, vagy havonta többszöri rendszereséggel szervezett, online esemény keretében bemutassunk egy-egy térséget. A webinárium sorozat célcsoportja, a Digitális Exportfejlesztési Tudásközpont (DET) HYPER rendszerében regisztrált partner vállalkozások, akik az adott térség iránt érdeklődést mutatnak.


Tizedik élő online export-fejlesztési eseményünk a Közel-Keleti térség országai I. Térségi Fórum 2021. december 02-án került megrendezésre.


Az online fórum témája: a Közel-Keleti országok piaci környezete és a régió üzleti lehetőségei. Az érdeklődő DJP-HYPER Program partnervállalkozások képviselői a rendezvény alkalmával a térség országaiban tevékenykedő külgazdasági attasé munkatársaktól mélyebb ismereteket szerezhettek Egyiptom, Omán, Kuvait, Szaúd-Arábia, Bahrein és Izrael üzleti sajátosságairól.

A rendezvényen 11 DJP – HYPER Program partnervállalkozás képviselője vett részt. A fórum résztvevői megismerkedhettek és hasznos információt szerezhettek az országok üzleti környezetéről, különös tekintettel az IKT szektort és a digitalizációs projekteket érintő lehetőségekkel kapcsolatban.

 

 

Digitális Jólét Nonprofit Kft.