Újabb oroszországi térség és FÁK országok bemutatásával folytatódott DJP Térségi Fórum programsorozata.

2021.06.10

A Digitális Exportfejlesztési Tudásközpont (DET) rendezvényén újabb, a Független Államok Közösségébe (FÁK) tartozó országok és Oroszország kazani térségének üzleti sajátosságaival ismerkedhettek meg az érdeklődő cégek. Az idei negyedik fórumot május 27-én tartották öt előadó közreműködésével.

 

A webinárium célcsoportja a DET HYPER rendszerében regisztrált partnervállalkozások, amelyek az adott térség iránt érdeklődést mutatnak. A rendezvény alkalmával a vállalkozások a térség országaiban tevékenykedő külgazdasági attasé munkatársaktól mélyebb ismereteket szerezhettek Oroszország, Ukrajna és Azerbajdzsán üzleti sajátosságairól, az EXIM Bank szakértőjének köszönhetően pedig a finanszírozás lehetőségeiről.

 

Az online eseményen előadást tartott Madari Ákos külgazdasági attasé a kazani térségről, Dunás-Varga Ruszlána külgazdasági attasé Azerbajdzsánról, Dr. Loppert Balázs külügyi munkatárs Ukrajna- Kárpátaljáról. Felszólalt továbbá Kovács Márton, az EXIM Bank pénzintézet nur-sultani képviseletének vezetője és ismét az előadók között köszönthettük Igor Vereykin urat, a HEPA moszkvai Partnerirodájának fejlesztési igazgatóját.

 

Digitális Jólét Nonprofit Kft.