Megjelent a Digitális Krónika II. évfolyamának első száma

2021.01.20

Amerikai kutatók vizsgálják, képesek lesznek-e a robotok egymás cselekedeteit megjósolni vizuális megfigyelés alapján; Cutii a „robottárs”, a francia idősotthonok sztárja és sok más hasznos robot is felvonult az idei CES kiállításon; a Panasonic bemutatta gépjárművekbe szánt kiterjesztett valóság HUD-ját; svájci kutatók rájöttek, egy sérült drón hogyan tartható a levegőben csupán a kamerái képeinek felhasználásával; Kína legnagyobb bankja lehetővé tette ügyfeleinek a digitális pénztárca használatát – megjelent a Digitális Krónika második évfolyamának első száma.


Idei első kiadványunkban Körkép rovatunk az esport világát ismerteti meg velünk, míg a Fókuszban a kriptovalutákról olvashatunk bővebben.


Új rovatunk, az OECD digitalizációs szakirodalmi ajánlója mellett megszokott rovataink, a Digitális Európa Program és a Digitális Kisokos is folytatódnak.


A 7 nap - 7 digitális válasz rovat pedig ismét nemzetközi hírcsokorral mutatja be a digitális világ történéseit. A Digitális Krónika teljes anyaga itt megtekinthető.

Digitális Jólét Nonprofit Kft.