Megjelent a Digitális Krónika 15. száma

2020.11.05

Szuperszámítógép segítségével fejlesztik az új olasz koronavírus-elleni gyógyszert, afrikai online hackathon rendezése európai országok bevonásával, „Study UK” program indul OECD-n kívüli országok tanulói számára, újabb katonai drónok fejlesztése az USA-ban, dél-koreai önvezető postai kézbesítő járművek tesztelése, „Soy digital” néven induló argentin digitális írásfejlesztő program – csak néhány érdekfeszítő téma a most megjelent Digitális Krónika 15. számából, amelyben ismét megmutatjuk a világ legizgalmasabb digitális innovációiról szóló híreket.


KÖRKÉP rovatunk az elektronikus kereskedelem tendenciáit tekinti át a digitális gazdaságban, Európában és azon túl, a FÓKUSZBAN rovat az esport és az online szerencsejáték új, rohamosan fejlődő sportágát mutatja be.


A Digitális Krónika legújabb számában is folytatódnak a már megszokott, Digitális Európa hírek és Digitális Kisokos rovataink.


A 7 nap - 7 digitális válasz rovat pedig ismét nemzetközi hírcsokorral mutatja be a digitális világ történéseit. A Digitális Krónika teljes anyaga itt megtekinthető.

Digitális Jólét Nonprofit Kft.