Kimagasló színvonalú munkája elismeréseként miniszteri oklevelet kapott Balla Attila

2022.03.28

A 2022. március 15-ei nemzeti ünnep alkalmából Miniszteri Elismerő Oklevélben elismerésben részesült Balla Attila, a Digitális Jólét Nonprofit Kft. technológiai és vállalkozásfejlesztési ügyvezető-helyettese.


A Digitális Jólét Nonprofit Kft. technológiai és vállalkozásfejlesztési ügyvezető-helyetteseként 2020. szeptembere óta dolgozik a közgazdász végzettségű kommunikációs szakember.


Főiskolai tanulmányai befejezése után értékesítési vezetőként feladata volt a teljes magyarországi önkormányzati szektor elérése, kiemelt állami beruházások koordinációja. 2014. óta aktív szereplője a megyei szintű térség és településfejlesztési stratégiák kialakításának. 2016-tól a Századvég Gazdaságkutató Zrt.-nél makrogazdasági elemzéssel, konjunktúra-előrejelzéssel, politikai elemzéssel foglakozott. 2017-től önkormányzati projektekbe is bekapcsolódott, digitális település és térségfejlesztési szakemberként kormányzati, önkormányzati és piaci területeken szerzett tapasztalatot. Szakértőként aktívan részt vett többek között Csongrád-Csanád, Bács-Kiskun és Nógrád megyékben a közmunka program vezető koordinációjában.


Szakmailag meghatározó alakja a településfejlesztési stratégiákat átölelő operatív programoknak és határon átnyúló fejlesztéseknek. Attila tudását rendszeresen megosztja hazai és nemzetközi szakmai konferenciákon, továbbá a Nemzeti Közszolgálati Egyetem és az Edutus Egyetem óraadó tanáraként a jövő településfejlesztési szakemberei képzését is segíti. Társadalmi szerepvállalásként jelenleg is a Sportkoalíció elnöke.


A Digitális Jólét Nonprofit Kft. technológiai és vállalkozásfejlesztési területének irányításában nyújtott kimagasló színvonalú munkáját ismerte el az Innovációs és Technológiai Minisztérium 2022. március 15-e alkalmából.

Digitális Jólét Nonprofit Kft.