DJP-DET Térségi Fórum – Ausztrália, Új-Zéland, Egyesült Királyság, Írország

2022.03.05

A Térségi Fórum online eseménysorozat célja, hogy havi, vagy havonta többszöri rendszereséggel szervezett online esemény keretében bemutasson egy-egy térséget. A webinárium sorozat célcsoportját a Digitális Exportfejlesztési Tudásközpont (DET) HYPER rendszerében regisztrált partner vállalkozások képezik, amelyek az adott térség iránt érdeklődést mutatnak.


Az idei második élő online export-fejlesztési esemény 2022. március 02-án került megrendezésre, melynek során az érdeklődők Ausztráliával, Új-Zélanddal, az Egyesült Királysággal és Írországgal ismerkedhettek meg.


Az online fórum témája az országok piaci környezete, digitalizációs sajátosságai és üzleti lehetőségei voltak. Az érdeklődő DJP-HYPER Program partnervállalkozások képviselői a rendezvény alkalmával a külgazdasági attasé munkatársaktól mélyebb ismereteket szerezhettek Ausztrália, Új-Zéland, az Egyesült Királyság és Írország üzleti sajátosságairól. A rendezvényen 20 DJP – HYPER Program partnervállalkozás képviselője vett részt. A fórum résztvevői megismerkedhettek az országok üzleti környezetével, valamint az IKT szektort és a digitalizációs projekteket érintő lehetőségekkel.

 

Digitális Jólét Nonprofit Kft.