Digitális logisztikai programot hirdet a DJN Kft

2022.03.07

Digitális logisztikai konzultációs programot hirdet a Digitális Jólét Nonprofit Kft. (DJ NKft.) a magyar kis- és középvállalkozások (kkv) számára – jelentette be a szervezet ügyvezetője március 1-jén, az új szolgáltatás bemutatásra szervezett online konferencián.


Jobbágy László megnyitó beszédében úgy fogalmazott, a logisztika Magyarország kiemelt stratégiai ágazata, jelenleg azonban erősen töredezett. A DJ NKft. célja, hogy kedvező digitális megoldások és jövőkép álljon rendelkezésre a Magyarországon működő vállalatok számára. Ezt a célt szolgálja a Digitális Jólét Program logisztikai szakértőinek vezetésével kidolgozott digitális logisztikai szakmai konzultációs program. A szolgáltatás lefedi a külső közlekedéslogisztika (import, export, disztribúció, gyűjtő, tengeri, légi, szárazföldi) és a belső logisztika (cég belső folyamatainak logisztikája, beszerzés, készletezés, azonosítás, raktározás, anyagáramlás, költségek, gyártás) területét egyaránt.


A szolgáltatás ezen felül kiterjed olyan feladatokra, mint a gazdasági szereplők logisztikai digitalizációs támogatása, ad hoc vállalati, digitális logisztikai problémákra megfogalmazott javaslatok elkészítése és a befektetésösztönzés logisztikai támogatása – jelezte az ügyvezető. „Úgy gondolom, hogy a logisztika különösen fontos ebben az időszakban, és ha a logisztika, mint az anyagoknak a mozgatása és a digitalizáció, mint az adatok mozgatása kéz a kézben jár, akkor még sikeresebb lehet egy cég működése” – emelte ki Jobbágy László.


A konferencián elhangzott, hogy a program fontos jellemzője, hogy tényleg semlegességre törekszik, tehát – a nagy logisztikai tanácsadó cégektől eltérően – valóban a legjobb lehetőségeket, szolgáltatókat kutatja fel és ajánlja részrehajlás nélkül. A jelentkezők egyablakos szakmai konzultáción vehetnek részt, majd egy felkészült és folyamatosan rendelkezésre álló szakembergárdától kaphatnak segítséget.


A DJ NKft. logisztikai szolgáltatása kapcsán a logisztika@djnkft.hu e-mail címen lehet érdeklődni.

Digitális Jólét Nonprofit Kft.