FINTECHSHOW a DJP platform támogatásával

2020.10.13 09:00

Az eseményen, a “MAGYARORSZÁG FINTECH STRATÉGIÁJA” szekcióban, 2020. 10.13, 13:30-15:00 óra között „A kormány digitalizációs és digitális technológia fejlesztési stratégiája - Hogyan segíti a Digitális Jólét Program a fintech fejlődését " címmel felszólal Dr. Gál András Levente, a Digitális Jólét Program szakmai vezetője.


E szekció vezetője Lemák Gábor FinTech Group, ügyvezető. A rendezvényen emellett előadások hallhatóak a Fintech témaköréről az Európai Bizottság szemszögéből Butt Lászlótól az Európai Bizottság Digital Finance, pénzügyi szektor elemzőjétől. A fintech növekedés feltételeit jegybanki szemszögből Szombati Anikó, a Magyar Nemzeti Bank (MNB) Chief Digital Officere elemzi.  “A jövő bankja, a bankok jövője” címmel, fókuszban a Magyar Bankszövetség digitalizációs javaslatairól tart előadást Csányi Péter, a Bankszövetség Digitalizációs munkacsoportjának vezetője, az OTP Bank, ügyvezető igazgatója is.


A FinTechShow ONLINE platformja a DJP támogatásával már elérhető. A platformon már most megtekinthetőek a FinTechShow számos előadójának előre felvett, on-demand előadásai, a konferencia részletes programja és az előadók bemutatkozója.  Az online kiállítói tér virtuális standján video, képi és szöveges tartalmakhoz férhetnek hozzá az érdeklődők. Fontos, hogy a platform használatakor az Internet Explorer kivételével külön alkalmazás letöltése nélkül lehet kapcsolódni bármely böngészővel az eseményhez.


A FinTechShow ONLINE platformja itt elérhető:

https://fintechshow.eventcloud.hu/client.html

https://fintechshow.eventcloud.hu/w8py4hc3