DOKK - Digitális Oktatási Konferencia és Kiállítás

2020.10.14

Az oktatás digitális munkarendre történő átállás témakörével – 2020. október 14-16. között rendezi meg Digitális Oktatási Konferencia és Kiállítás-t  (DOKK) a Digitális Jólét Program (DJP) égisze alatt a Digitális és Pedagógiai Módszertani Központ (DPMK), amelynek központi kérdése az oktatás modernizációjához kapcsolódó pedagógiai, módszertani megújulás lehetőségeinek bemutatása, a tavaszi félév tapasztalataira vonatkozó tudásmegosztás és tapasztalatcsere, valamit a támogató tevékenység bemutatása áll.
 
A résztvevők az esemény három napja alatt tájékozódhatnak a digitális oktatáshoz kapcsolódó innovatív pedagógiai és technológiai megoldásokról, az intézmény- és humánerőforrás-fejlesztés lehetőségeiről, a magyarországi és nemzetközi jó gyakorlatokról.
 
A plenáris előadásokon és a kerekasztal-beszélgetéseken a hazai és nemzetközi szakértők osztják meg a témával kapcsolatos stratégiai és szakmai gondolataikat. A konferencia kiváló alkalom arra, hogy a köznevelési intézmények, pedagógusok fontos információkat kapjanak a digitális átállás jelenlegi helyzetéről, felkészüljenek egy esetleges újabb távoktatási kihívásra, és megismerjék egymás jó gyakorlatait.
 
Az esemény kiváló alkalom arra, hogy a köznevelési intézmények, pedagógusok tájékozódjanak „A köznevelés keretrendszeréhez kapcsolódó mérési-értékelési és digitális fejlesztések, innovatív oktatásszervezési eljárások kialakítása, megújítása” (EFOP-3.2.14.VEKOP-17-2017-00001) című kiemelt projekt keretében eddig elért eredményekről, fejlesztésekről és a pedagógusok számára a digitális kompetenciafejlesztés során jól hasznosítható megoldásokról is.

A részvétel ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a Digitális Pedagógiai Módszertani Központ honlapján lehet: www.dpmk.hu/dokk


Éljenek Önök is a konferencián való részvétel lehetőségével, és találkozzunk az idei DOKK-on!


Digitális Oktatási Konferencia és Kiállítás 2020

A digitális jövő elkezdődött. Benne vagy?!

Helyszíne:
Digitális Jólét Nonprofit Kft.
1016 Budapest, Naphegy tér 8.