22. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás

2022.01.13

Rendezvény időpontja: 2022. január 13-15.

Rendezvény helyszíne: Hungexpo A pavilon

Online kiállítás: educatioexpo.hu

A 2022. január 13-15. között tartandó 22. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás - a rendezvény történetében első alkalommal - hibrid formában kerül megrendezésre.


Az esemény a felsőoktatási intézmények legnagyobb hazai seregszemléje, amely 2022-ben a modellváltó egyetemekre és a határon túli magyar felsőoktatási intézményekre fókuszál. A szakkiállítás célja a megerősödött hazai intézmények és magasabb színvonalú képzéseik, valamint az ezekre alapozott karrierutak és -lehetőségek bemutatása. A kiállítás nyitónapján az Educatio témáihoz kapcsolódó, a látogatók számára is nyilvános konferencia keretében elismert hazai szakértők vitatják meg a legújabb felsőoktatási trendeket, jógyakorlatokat és az új modellel működő egyetemek perspektíváit.
 

A rendezvényen a Digitális Jólét Program több témával is megjelenik, bemutatva az érdeklődőknek a legújabb hazai digitális fejlesztéseket, innovációkat és az előttünk álló trendeket. A DJP standját felkeresők nem csak legnépszerűbb témáinkkal ismerkedhetnek meg, hanem a DJP színpadján izgalmas előadásokat és kerekasztal-beszélgetéseket követhetnek figyelemmel.

Az  Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás programja itt elérhető.


A DJP színpad programja itt elérhető.
 

Az online is követhető Educatio kiállítás ide kattintva elérhető. Keresse fel standunkat a virtuális térben, ahol figyelemmel kísérheti előadásainkat is.